6.5.2019

Info

Toiminnallisen harjoittelun yksipäiväinen parikilpailu, joka käydään 14.8.2021 Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa, yleisurheilukentällä.

KILPAILUSARJAT
Yleinen Miehet (mies + mies)
Yleinen Naiset (nainen + nainen)
+ Masters Battle Finaali

Hinta: 110€/pari

Kisoissa on jätetty haastavimmat CrossFit liikkeet pois, joten tästä syystä kisoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely.

Yleisiin sarjoihin ei järjestetä karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tälle sivulle. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle. Masters Battlesta lisää tietoa Masters Battle välilehdeltä.I


AIKATAULU

8.30 Lipunmyynti aukeaa 
9.00 Laji 1 
11.00 Tauko 
12.00 Laji 2 
14.30 Laji 3 
15.10 Laji 4  
17.35 Finaali (laji 5)
18.00 Palkintojen jako 
18.30 Tapahtuma päättyy YLEISÖ

SAAPUMINEN JA ESTEETTÖMYYS

Myyrmäen urheilupuisto (Myyrmäen urheilukenttä) sijaitsee osoitteessa Raappavuorentie 10. Urheilukenttä sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Myyrmäen keskustaa. Paikan päälle pääsee junalla (1,1km Myyrmäen asema) tai bussilla suoraan kentän eteen. Urheilupuiston alue on esteetön ja alueelta löytyy myös inva-wc. Inva-wc tiloihin olemme järjestäneet myös vaipanvaihtopisteen. Alue on esteetön.

PARKEERAAMINEN

Urheilukentän edessä olevan remontin vuoksi suosittelemme, että autolla tulevat parkeeraisivat autonsa urheilukentän läheisyydessä oleviin Myyrmäki hallin ja Energia areenan parkkipaikkoihin (Rajatorpantie 23). Täältä on matkaa noin 500m kentälle.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueelta löytyy monipuolisesti evästä jokaiseen makuun. Paikan päällä on tarjolla mm. vuodelta 2019 kehuja saanut Tmi Percolan The Curry kana-/kasvisriisi-annokset sekä Black Grill:in ruokapaku tarjoavat herkullisia hampurilaisia ja muita grillituotteita virvoikkeineen. Alueella on myös kahvio. Ei anniskelua.

LIPPUJEN OSTAMINEN

Katsojaliput ovat myynnissä nettisivuillamme Liveton lippukaupassa. Lippuja myydään vain Liveton kautta välttääksemme jonotustilanteita. Otathan lippusi valmiiksi esille lipunmyynnissä, jotta jonotus kulkee nopeasti.

KORONA

Seuraamme aktiivisesti AVI:n määräyksiä ja toimimme tilanteen vaatimalla tavalla. Hakunila Battle on ulkoilmatapahtuma isolla urheilukentällä, jossa on mahdollisuus pitää turvavälit. Panostamme siivoukseen desinfioimalla vähintään 2h välein usein käytetyt pinnat, kuten ovenkahvat wc- ja pukuhuonetiloissa. Lisäksi tarjoamme käsienpesumahdollisuuksien lisäksi käsien desinfiointimahdollisuutta. 

Alueellamme on maskisuositus myös ulkotiloissa ja tulemme jakamaan maskeja lipunmyynnissä.
Haluamme muistuttaa, että jos sinulla on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita, ei tapahtumaan saa tulla.

MUUTA

Eläimet eivät pääse urheilukentälle. Lapset ovat erittäin tervetulleet tapahtumaamme ja alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (kts. kohta aktiviteetit).

TAPAHTUMA-ALUEKARTTA

NÄYTTEILLEASETTAJAT
1. Puhdistamo
2. Gymnation
3. VBC / Rocktape
4. Barebells

RUOKAKOJUT
5. The Curry
6. Black Grill & Cafe
7. Pilvi jäätelökioski
  • AKTIVITEETIT
    (sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan!)
  • Omatoimi treenialue, sis. vapaita painoja ja ergolaitteita (auki klo. 11.00-16.00)
  • Näytteilleasettajien yleisöhaasteita
  • Pomppulinna, korkeushyppy ja airtrack lapsille (auki klo. 11-16) HUOM! Vanhemman tulee valvoa lasta, tämä ei ole lapsiparkki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KYSYMYKSIÄ? Ota meihin yhteyttä:
hakunilabattle@gmail.com