4.2.2020

MASTERS BATTLE

Masters Battle parikilpailu käydään onlinekisana (lajit suoritetaan omalla kotisalilla). Onlinekilpailu sisältää 4-5 lajia. Sarjojen parhaat 5 paria pääsevät Hakunila battleen kilpailemaan voitosta.

Hakunila battlessa Masters urheilijat suorittavat kaikki samat lajit kuin yleisessä sarjassa, ainoastaan yleisen sarjan finaalilaji jää Masters urheilijoilta tekemättä.

Kaikkien lajien pisteet vaikuttaa lopputulokseen.
(Online lajit + Hakunila Battle lajit)

Sähköpostiin tulee ilmoittautuneille lajit, ohjeet ja standardit 19.7 klo. 12.00 mennessä (varmista että wodconnectissa oleva sähköpostisi on sinulla käytössä). Kaikille lajit ovat näkyvillä leaderboardilla (kts. linkki sivun alaosassa).

SARJAT:
35+ (nainen+nainen, mies+mies)
40+ (nainen+nainen)
Riittää että täyttää samana vuonna jotta voi osallistua.

Huom! 40+ miesten sarja ei toteutunut tänä vuonna vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

AIKATAULU:
Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan on 18.7. Kisat alkaa maanantaina 19.7 klo.12.00, jolloin onlinekilpailun kaikki lajit julkaistaan. Tulokset tulee olla syötettynä sunnuntaina 1.8 kello 21.00 mennessä Wodconnectiin.

OHJEET
Lajit saa tehdä missä järjestyksessä haluaa ja niin monta kertaa kuin haluaa. Jokainen laji tulee ottaa kuitenkin videolle (Osalta tullaan pyytämään erikseen videota tarkistusta varten).

Kaikki lajit tulee tuomaroida. Tuomariksi käy seuraava henkilöt:
– CrossFit Level 1 koulutuksen suorittaneet
– CrossFit Judge Coursen suorittaneet
– Salisi valmentaja
– Salisi valmentajan nimeämä henkilö, kenet hän näkee luotettavaksi ja hyväksi tuomariksi

MASTERS BATTLE LEADERBOARD:
https://compete.wodconnect.com/masters-battle-2021

Urheilijat kilpailee Masters Battle 2021 – kilpailussa omalla vastuulla. Kisajärjestäjä ei korvaa mitään vammoja, joita urheilijoille mahdollisesti saattaa aiheutua kilpailun aikana. Emme myöskään palauta kilpailumaksuja mistään syystä.

MUUTA:
Kilpailusta on jätetty haastavimmat CrossFitin liikkeet pois, joten tästä syystä kisoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely. Kisa on kaikille avoin.